Save the date: 16. – 18. August 2024

DIE JANUS QUEER GAMES 2024

Nach den erfolgreichen Spielen 2023, laden wir euch vom 16. – 18. August 2024 zu den zweiten Janus Queer Games nach Köln ein.
In diesem Jahr gibt es Wettbewerbe im Badminton, Fußball, Volleyball, Leichtathletik und Laufen, im Kampfsport könnt ihr euch wieder auf einen Training Day mit verschiedenen Disziplinen freuen.

16.08: I Registrierung & Programm auf der Schaafenstrasse/ Hennes Terrasse

17.08.: I Wettkämpfe & Sports Party

18.08.: I Brunch

Genauere Informationen zu unserem Programm und Wettbewerben erhaltet noch Ihr auf dieser Seite. Erwarten könnt Ihr spannende Sportwettbewerbe, eine wilde Party und einen üppigen Brunch. Die Anmeldung startet im April.

THE JANUS QUEER GAMES 2024

After the successful games in 2023, we invite you to the second Janus Queer Games in Cologne from August 16 – 18, 2024.
This year there will be competitions in badminton, soccer, volleyball, athletics and running, in martial arts you can once again look forward to a training day with Boxing,Taekwondo, Kalah/ Self Defense & Kick Boxing.

16.08: I Registration & program on Schaafenstrasse/ Hennes Terrace

17.08.: I Competitions & Sports Party

18.08.: I Brunch

More detailed information about our program and competitions can be found on this page. You can expect exciting sports competitions, a wild party and a sumptuous brunch. Registration starts in April.

Das waren die JANUS QUEER GAMES 2023:

• 600+ Teilnehmende
  • 5 Sportarten
  • 8 Nationen
  • 3 Tage

These were the JANUS QUEER GAMES 2023:

600+ participants
5 sports
8 nations
3 days

Queer Games Cologne Badminton

Queer Games Cologne Fussball

Queer Games Cologne Laufen

Laufen

Queer Games Cologne Volleyball

Queer Games Cologne Kampfsport

Kampfsport

Noch mehr Bilder

Wir hatten auf der Sport-Party nach dem Turnier eine Foto-Station aufgestellt und insgesamt wurde 269 Mal auf den Auslöser gedrückt.

Even more Pics

We had set up a photo station at the sports party after the tournament and the shutter was pressed a total of 269 times.